Ломбард или ростовщик

Объявление

Наш форум очень молодой. С Вашей помощью мы создадим отличный советчик в делах ломбардных. Приглашаем всех!

Экспресс-кредиты в WMZ, до 100 WMZ в автоматическом режиме!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Ломбард или ростовщик » Курилка » Улюблені книжки


Улюблені книжки

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Чи є у вас улюблені книги? Де зазвичай їх купуєте?
Я ось люблю читати літературу англійською мовою, тільки зараз стало проблематично знаходити хороші книги. Може хто підкаже магазини з великим асортиментом, буду вдячний.

0

2

1984 і Скотний двір Оруела. Правда, трохи параноїком став після прочитання цих книг, але вони того варті, рекомендую і вам почитати. Вязти можно в бібліотеці, або на розкладках) Думаю, в інеті теж є.

0

3

Ой, мені без різниці що читати) Я людина проста-бачу книгу і читати починаю, цікаву чи ні-це інше питання.
Купую зазвичай в невеличких книжкових магазинах або у бібліотеці беру, там взагалі вибір великий)

0

4

Раніше взагалі не розуміла, як можна читати англійською, поки сама не захопилася вивченням мови.
Тепер відірватися не можу, це так класно читати книги мовою оригіналу, атмосфера зовсім інша.
Можу вам порадити книжковий магазин https://bookish.kiev.ua/ тут великий вибір, думаю, знайдете щось для себе. Я дуже вибаглива до літератури, але асортимент мене повністю влаштовує, до того ж тут швидко з'являються новинки і доставка блискавична.
Загалом, я для себе вироблені тільки плюси.
https://mariupol.tv/images/facts_thumb/34383_1.jpg

Отредактировано Лимарева (2020-10-30 13:11:24)

0

5

Тоже хочется что-то новенькое почитать

0

6

Мне нравится находить книги онлайн, а читаю всё я в электронном виде на телефоне или же планшете. Вот с недавних пор подсела на любовную фантастику, читаю бесплатно https://knigoguru.net/zhanryi/lyubovnie … ie-romany/ вот на этом ресурсе. Здесь и вы сможет найти книгу подходящую по жанру и сюжету для себя, потому что ассортимент действительно радует.

0

7

Якщо я хочу придбати дидактичні матеріали для навчання своєї дитини, які магазини у Києві можуть запропонувати широкий вибір і як вибрати найбільш ефективні для конкретного віку?

0

8

У нашому кабінеті з англійської мови завжди панує позитивна атмосфера завдяки дидактичним матеріалам від КНИГАРНІ «Є». Ми використовуємо їх на уроках, де плакати і картки створюють ефективне візуальне оточення для дітей.  Раджу наочно дидактичний матеріал з англійської мови роздатковий https://book-ye.com.ua/catalog/dydaktyc … koyi-movy/ купити тут.  І, звісно, завдяки акціям в інтернет-магазині, ми можемо купувати ці матеріали за доступними цінами. Ваші учні будуть вам вдячні за такий цікавий та ефективний підхід до вивчення мов.

0

9

В мене багато улюблених книжок, я їх купую в книгарнях

0

10

Можу вам запропонувати ще один класний книжковий магазин Брітішбук, серед подібних книжкових магазинів https://www.britishbook.ua/ це найкращий та найбільший, тут завжди можна знайти щось для себе цікаве з популярної літератури, а також є матеріали для навчання. Отже, моя вам порада, саме на Брітішбук закуповуватися книжками, щоб отримувати завжди нормальні товари за свої кошти.

0

11

Мне нравится находить книги онлайн, а читаю всё я в электронном виде на телефоне или же планшете.

0


Вы здесь » Ломбард или ростовщик » Курилка » Улюблені книжки