Ломбард или ростовщик

Объявление

Наш форум очень молодой. С Вашей помощью мы создадим отличный советчик в делах ломбардных. Приглашаем всех!

Экспресс-кредиты в WMZ, до 100 WMZ в автоматическом режиме!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Ломбард или ростовщик » Делимся опытом » как отбелить ванну


как отбелить ванну

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Здравствуйте. Хочу поинтересоваться, вдруг кто-то шарит, чем можно отбелить ванну?У нас она хорошая, целая, без дырок и большая, только возле сливного отверстия цвет поменяла ,да и так кое-где в местах пожелтела.

0

2

Мне тоже интересно, но вопрос по акриловой ванне!

0

3

Добрий день. Відбілити стару ванну підручними засобами не вийде, повірте, знаю про що кажу. Тут тільки допоможе реставрація ванни. Це робиться за допомогою спеціального матеріалу акрилу, називається він Keramokrill (Керамокрилл), їм заливається ванна, як би новий шар, він висихає і вуаля, ванна біла і красива. Нам так здійснювали ремонт чавунної ванни фахівці з цієї https://vanna.in.ua/regionu/73-restavra … -luck.html компанії. Ось їх номер 0986075955. Це реально кращий спосіб повернути ванні первісний вигляд. Ось фото, як виглядає цей Keramokrill (Керамокрилл)
http://forumupload.ru/uploads/0009/76/0e/57/t836811.jpg

0

4

Aglaia написал(а):

Добрий день. Відбілити стару ванну підручними засобами не вийде, повірте, знаю про що кажу. Тут тільки допоможе реставрація ванни. Це робиться за допомогою спеціального матеріалу акрилу, називається він Keramokrill (Керамокрилл), їм заливається ванна, як би новий шар, він висихає і вуаля, ванна біла і красива. Нам так здійснювали ремонт чавунної ванни фахівці з цієї https://plastall.com.ua/team/restavraci … -luck.html компанії. Ось їх номер 0986075955. Це реально кращий спосіб повернути ванні первісний вигляд. Ось фото, як виглядає цей Keramokrill (Керамокрилл)

Привіт ми у Луцьку також зробили також реставрацію ванни робили, ще дві ванни у Дубному, ми робили там замовлення у цих хлопців, вони приїжджаюь на ванну зі Львова плюс гаранітя на 5 ркоів і нове покриття на нашій ванні, ми також будемо робити і свою роботу і собі ремонт у ванній кімнаті і будемо купатись , також завжди треба бути акуратно з плиткою так як можна пообливати все і вся круг ванни, також акрил надійний від pabrec ми любимо ці процедури у ванній
https://www.remontuk.com/restavratsiya- … frankivsk/
Отже дзвоніть замовляйте всі хто з Івано-Франківська та Калуша дорога безкоштовна для людей

0


Вы здесь » Ломбард или ростовщик » Делимся опытом » как отбелить ванну