Ломбард или ростовщик

Объявление

Наш форум очень молодой. С Вашей помощью мы создадим отличный советчик в делах ломбардных. Приглашаем всех!

Экспресс-кредиты в WMZ, до 100 WMZ в автоматическом режиме!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



ванна

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Здравствуйте. Хочу поинтересоваться, вдруг кто-то знает, чем можно отбелить ванну?У нас она хорошая, большая, без дырок , только цвет уже совсем не белый и есть желтые пятна которые не оттираются

0

2

Надо было изначально регулярно мыть ванну, чтоб желтых пятен не было. Теперь уже поздно метаться.  Можно попробовать доместосом залить, но я думаю и он не поможет

0

3

Мої вітання. Щоб зробити ванну знову білої раджу скористатися послугою реставрації ванни. По-іншому наліт який в'ївся у ванну не прибрати, а значить, ванна так і буде жовтою. Я зверталася в цю компанію https://restavrator.te.ua/ivano-frankivsk.html майстри використовували рідкий акрил для ванн у процесі реставрації, точніше цей матеріал називається Keramokrill (Керамокрилл). Ванна моя знову біла і красива. Якщо хочете так само оновити свою ванну, рекомендую цих майстрів, зроблять все акуратно, ось їх номер 0984440098.
http://forumupload.ru/uploads/0009/76/0e/57/t45838.jpg

0

4

Aglaia написал(а):

Мої вітання. Щоб зробити ванну знову білої раджу скористатися послугою реставрації ванни. По-іншому наліт який в'ївся у ванну не прибрати, а значить, ванна так і буде жовтою. Я зверталася в цю компанію http://supervanna.com/ майстри використовували рідкий акрил для ванн у процесі реставрації, точніше цей матеріал називається Keramokrill (Керамокрилл). Ванна моя знову біла і красива. Якщо хочете так само оновити свою ванну, рекомендую цих майстрів, зроблять все акуратно, ось їх номер 0984440098.

Ми також думали багато про реставрацію ванни, дивився відео в інтернеті, думали дзвонили прикидували, що краще, вибір був між емалью та акрилом, дійшли до того, що акрил краще всетаки!
У Івано-Франківську ми обрали цю фірму
https://www.remontuk.com/restavratsiya- … frankivsk/
вони з імям, давня вже організація, переробили тих ванн тисячі, я думаю, що гарантія котру вони дають на 5 років себе виправдає та ванна буде служити, ще дуже багато років, ми взагалі хочемо ремонт зробити у ванній кімнаті, але зараз з тим карантином зупинилсь тільки на сантехніці та реставрації ванни, бажаю всім вдалого дня і щастя)

0